Basket Speltips 24/4: Baskonia – Fenerbache

Godmorgon basketfans! Nattens rek på Utah Jazz satt fint. Efter en något skakig start kunde man faktiskt köra över OKC. Ikväll har jag kollat in en match från slutspelet i Euroleague och mötet mellan Baskonia och Fenerbache. Bolagen erbjuder ett för högt odds här. Men det är ju bara att tacka för kaffet. Haka på!

Matchen: Baskonia – Fenerbache

Fenerbache leder matchserien med 2-0 efter 2 raka vinster på hemmaplan. Nu vänder serien och Baskonia får spela 2 matcher hemma. Dock har man inte besegrat turkarna på hela säsongen 17/18 och har nu 4 raka torsk mot dom. Inför denna matchen har Baskonia dessutom Granger och McRae skadade medans Fenerbache är skadefria. Turkarna slutade 2a i Euroleague och är tidigare mästare medans Baskonia slutade 7a. Fenerbache har dessutom 8 raka vinster på bortaplan.

Här tror jag Fenerbache tar chansen att skaffa sig ett behagligt försprång i matchserien och få den extra vilan innan nästa omgång. Jag anser att bolagen tabbat sig grovt då den raka 2an ger hela 1,86.Jag spelar hela 8 units medans oddset är hett och förväntar mig en oddsdrop under dagen. Lycka till vid rygg.

✅ Positiv inbördes statistik

✅ Fjolårets vinnare mot oerfaret lag i dessa slutspel

✅ Fenerbache är skadefria

⚠ Hemmaplansfördelen

⚠ Rotation i startfemman, kan de överraska?

⚠ Underskattning

Speltips: Fenerbache att vinna matchen @1,86

Units: 8

Spelstopp: 21:00

Spelbolag: Betfinal, 100% bonus upp till 1000kr här

 

Tipsa om Basket Speltips 24/4: Baskonia – Fenerbache till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades