Basket Speltips 24/12: Khimki – Zenit Petersburg

God Jul alla Bettingvänner! Hoppas ni får fira med nära och kära. Jag har hittat en match för alla spelsugna att kunna följa ikväll. Mötet blir från VTB League och matchen mellan Khimki – Zenit Petersburg. Häng med!

Dessa mellandagsmatcher från de få ligor som spelar just idag brukar bli ganska trötta historier och det är precis vad jag tänker ta tillvara på här. Khimki är hemmastarka och besitter ett bra försvar. Bara en hemmaförlust på lagets 6 senaste matcher i Moskva. Zenit kommer dock med 4 raka förluster på bortaplan inför detta möte och lär få svårt här.

Inbördes brukar Khimki hålla nere siffrorna när man får hemmaplansfördel så spelet kommer bli UNDER 163 poäng i matchen till fina 1,87.

Khimki har vunnit 4 av de 5 senaste mötena lagen emellan och även om jag tror på seger igen här så tycker jag handikapplinan är satt för högt för att hitta nåt spelvärde där. Inget av lagen är backtoback utan har snarare fått en lite för lång vila för att jag ska tro på maxtempo här. Zenit har inte spelat match sen den 18/12 och Khimki sen den 21a.

Lycka till alla som tar rygg och en God jul!

✅ Historiskt trötta matcher dessa datum

✅ Khimki är hemmastarka och visar upp en bra defensiv

✅ Zenit har inte spelat match på drygt en vecka

⚠️ Stämmer skyttet från start kan det bli tight

Speltips: UNDER 163 poäng i matchen

Units: 2

Spelstopp: 18:00

Spelbolag: Leovegas, 100% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Basket Speltips 24/12: Khimki – Zenit Petersburg till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades