Basket Speltips 23/11: New Zealand Breakers – Perth Wildcats

Tjenare basketfans! Senaste reken på Olimpia Milano satt med minsta möjliga marginal efter att bortalaget satte en trea i sista anfallet i matchen. Skönt när marginalerna är på rätt sida. Denna morgon spelas det basket i Australien igen och jag har kollat in matchen mellan New Zealand Breakers – Perth Wildcats. Haka på!

Breakers – Wildcats

Breakers fortsätter blanda och ge i NBL. Laget har svårt att hitta en jämn balans och mycket beror på försvarsspelet. För samtidigt som Breakers har haft matcher där man öst in poäng så läcker man lika mycket i spelet under egen korg. Endast 2 vinster på lagets 5 senaste matcher och man vilar på en 5e plats i tabellen. Idag möter man alltså Perth Wildcats som inte bara har 5 raka vinster i ryggen, man slog dessutom Breakers med hela 92-78 på hemmaplan. Breakers är ligans näst sämsta hemmalag just nu och får alltså ta emot ligans bästa bortalag och tillika serieledaren Wildcats här. Visst är Breakers egentligen ett bättre hemmalag än vad siffrorna visar just nu men formen hittills denna säsong måste ändå ifrågasättas och att det ska vända mot serieledaren tror jag knappast. Jag spelar helt klart den raka 2an här till fina 1,90. Stort lycka till.

✅ Perth är ligans bästa bortalag och kommer med 5 raka segrar i ryggen

✅ Breakers tillåter mest poäng i NBL just nu

✅ Perth vann senaste mötet med 92-78

⚠️ Breakers ojämna insatser

Speltips: Perth Wildcats vinner matchen @1,90

Units: 5

Spelstopp: 07:20

Spelbolag: 10Bet, 50% bonus upp till 1000kr här

Tipsa om Basket Speltips 23/11: New Zealand Breakers – Perth Wildcats till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades