Basket Speltips 21/8: Filippinerna – Kina (Maxbet)

Godmorgon Basketfans! En segare månad med inte särskilt mycket basket att spela på. Idag kan vi dock följa ett toppmöte i asian games. Matchen är mellan Filippinerna och Kina. Kanoninfo att gå på innan matchen. Jag laddar maxbet och tror på en fin payday. Spana in nedan.

Matchen

Årets asian games har fått ett klart lyft då både Filippinerna och Kina fått med sig spelare från NBA. Filippinernas tränare såg sina chanser som 1% när han fick se Kinas trupp men nu har Clarkson från Cleveland Cavaliers anslutit och nu rankar han sitt lags chanser som 20%. Kina har dock både Qi från Houston Rockets och Ding från Dallas Mavericks. Förutom nba spelarna så är Kina det bättre laget i grunden. Man är både större, snabbare och har bättre skyttar. Här har man laddat med det bästa laget man kan ställa på banan och jag tror hårt på en kinesisk vinst här. Bolagen vacklar lite i oddssättningen men jag tycker -4,5 poäng till 1,84 på Leovegas är kanonfint. 10/10 units investeras alltså och tidigare resultat blir inte så mycket att gå på inför denna match. Trupperna har helt enkelt diffat för mycket för att man skall väga in det till detta möte. 2 nba spelare mot 1 och en trupp som väger betydligt tyngre än motståndarna ska i mina ögon fälla avgörandet till klar fördel Kina. Lycka till vid rygg.

✅ Kina har både Qi och Ding i truppen

✅ Filippinernas tränare såg lagets chans som 1% innan Clarkson anslöt

✅ Större bredd i Kinas trupp

⚠️ Kinas första match i Asian games medans Filippinerna slog Kazakstan i deras första match

Speltips: Kina -4,5 poäng @1,84

Units: 10/10

Spelstopp: 11:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Detta är mitt maxbet och alltså inte samma sak som garanterad vinst. Spela aldrig för mer än vad plånboken tillåter.

Tipsa om Basket Speltips 21/8: Filippinerna – Kina (Maxbet) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades