Basket Speltips 21/5: Alba Berlin – Ludwigsburg (Tyskland)

Goddag basketfans! Inatt fick vi se hur ruggigt bra Golden State kan vara i ett slutspel på hemmaplan. Man fullkomligt mosade Rockets och vann med 41 poäng. Det var en bekväm resa för vårt spel på -6,5p till gsw. Ikväll är det semifinal i tyska BBL och jag har en klar vinnare i mötet mellan Alba Berlin och Ludwigsburg. Haka på!

Matchen

2an Berlin tar emot 3an Ludwigsburg i kampen om vilka som får möta antingen Bayern München eller Bamberg i final. Ludwigsburg hade nog hellre blivit lottade mot Bamberg då man inte slagit Berlin sen 2016. 6 raka möten sen dess har slutat med förlust för gästerna och ser man till Alba Berlins lysande hemmaform så skall denna match bli extremt jobbig för Ludwigsburg. 11 raka hemmasegrar och 17 vinster på Berlins senaste 20 hemmamatcher talar sitt tydliga språk. Ludwigsburg har gjort det ok mot lite sämre motstånd och har 3 vinster på lagets 5 senaste bortamatcher. Däribland noterar man en förlust mot just Berlin med 96-86. Ludwigsburg har bara vunnit här 2 gånger sen 2005 och jag tror man får svårt att vinna här igen. Jag spelar Alba Berlin -6,5 poäng till 1,88. En lina Berlin klivit över i 4 av de 5 senaste mötena med Ludwigsburg. Investeringen blir 6 units. Lycka till vid rygg.

✅ Berlin är otroligt hemmastarka

✅ Ludwigsburg har bara vunnit 2 gånger här sen 2005

✅ Berlin har vunnit de 6 senaste inbördes mötena

⚠ Slutspel är slutspel och alla lag kan chocka.

Speltips: Alba Berlin -6,5 poäng @1,88

Units: 6

Spelstopp: 18:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Basket Speltips 21/5: Alba Berlin – Ludwigsburg (Tyskland) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades