Basket Speltips 21/2: Gimle BBK – Froya (Norska BLNO)

God eftermiddag bettingvänner! Spelet på Minas igår var helrätt och ännu en vinst kunde bärgas. Visst blev det lite spännande på slutet då man hade väldigt svårt att sätta sina straffkast. Det är ju vad som står som slutresultat som är det viktiga i betting. Att man kan få svettas lite på vägen tycker jag hör till. Vi ska raskt hoppa vidare till Norge och mötet mellan Gimle och Froya. Idén är uppskissad och klar. Hakar du på?

Matchen

Gimle ligger på en 4e plats i ligan och kommer med 2 raka hemmavinster inför denna match. Man är seriens tredje bästa hemmalag och det är här man plockar det mesta av sina poäng. Borta är man inte alls lika bra. Ikväll möter man Froya som faktiskt är ännu sämre än Gimle på bortaplan. Man är näst näst sämst i serien på bortaplan och har bara 1 vinst på lagets 7 senaste bortamatcher.  Gimle har enbart 1 förlust på lagets 8 senaste hemmamatcher. Inbördes har Gimle vunnit 4 av de senaste 5 mötena. När Gimle haft hemmaplan har man vunnit 5 senaste. Skadeläget ser bra ut i båda trupperna så när jag får hela 1,71 på den raka hemmasegern så nappar jag. Jag önskar alla som ryggar lycka till och hoppas på ännu ett vinnande spel. Nu kör vi!

Speltips: Gimle att vinna matchen @1,71

Spelstopp: 19:00

Units: 7

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Basket Speltips 21/2: Gimle BBK – Froya (Norska BLNO) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades