Basket Speltips 21/11: Olimpia Milano – Baskonia

Godkväll basketfans! Omgång 8 i Euroleague ikväll och jag hämtar spelet från matchen mellan Olimpia Milano – Baskonia. Haka på!

Olimpia Milano – Baskonia

Milano har startat Euroleague bra och ligger på en 5e plats och 10 poäng. Man är otroligt hemmastarka och med knappa förluster mot storlagen Real Madrid och Cska Moskva så ska Baskonia få svårt här. Förlusten mot Buducnost senast i Euroleague lämnade mycket att önska från spanjorerna och denna uppgift är betydligt svårare. Endast 1 vinst på lagets 5 senaste bortamatcher säger mycket om formen i laget just nu. Milano tuffar däremot på som tåget och har 9 vinster och endast 1 förlust på lagets 10 senaste matcher. Mycket av lagets spel går via amerikanen James som levererade 20 poäng och hela 15 assist senast. Micov och Bertrans är också tongivande spelare som även dom levererar bra för laget just nu.

Inbördes har Milano vunnit de 5 senaste mötena när man haft hemmaplan och jag tror på en favorit i repris här. 6 units investeras på Milano -2,5 poäng till kanonfina 1,92x degen. Hemmastarkt mot bortasvagt  och med den fina inbördes statistiken borgar för rätt val av spel. Stort lycka till vid rygg.

✅ Milano har 5 raka hemmavinster mot Baskonia

✅ Baskonia har bara 1 bortavinst på de 5 senaste matcherna

✅ Milano är hemmastarka och förlorade knappt mot Real Madrid och Cska Moskva

⚠️ Baskonia behöver vända trenden och kan prova nåt helt nytt här

Speltips: Milano -2,5p @1,92

Units: 6

Spelstopp: 20:45

Liga: Euroleague

Spelbolag: 10bet, 50% bonus upp till 1000kr här

 

Tipsa om Basket Speltips 21/11: Olimpia Milano – Baskonia till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades