Basket Speltips 20/7: Bayamon – Arecibo (Puerto Rico)

Bayamon – Arecibo

Godkväll Spelvänner! Trots ett enormt övertag så förlorade Flamengos igår med 0-1. Bollen ville bara inte in. Inatt hoppar jag tillbaka till sporten jag älskar mest. Toppmöte i Puerto Rico och matchen mellan Vaqueros de Bayamon – Capitanes de Arecibo. 7 units kommer investeras. Haka på!

Matchen

Bayamon som leder serien tar emot Arecibo som ligger på 2a plats. Arecibo har lyckats knipa 2 bortasegrar med 1 poäng men inatt tar det stopp. Bayamon fullkomligt krossar på hemmaplan och har 12 segrar på 13 senaste hemmamatcherna. Mot Arecibo har man vunnit 4 senaste mötena när man haft hemmaplan. De 2 senaste vinsterna har också varit tämligen enkla (96-88 och 95-81). Bayamons offensiv är ruggig i hemmaarenan vilket framförallt märks när man kollar gjorda jämfört med insläppta poäng. 2907 gjorda och 2725 insläppta skvallrar om de offensiva kvalitéerna som finns i detta laget. Arecibo har i jämförelse 2622 gjorda och 2533 insläppta. Bayamon är ligans bästa hemma och bortalag och man vinner över 87% av sina hemmamatcher. 3 raka vinster inför detta möte samtidigt som man har 4 raka hemma och alltså 12 vinster på senaste 13 hemmamatcherna. Visst har Arecibo 7 raka vinster inför detta möte men vinsten med 2 poäng senast hemma mot Fajardo imponerade inte och man kan ana att laget är påväg tillbaka till ”normal” form. När jag erbjuds 1,75x smeten på ligans överlägset bästa lag och bara ett handikapp på -2 poäng så hugger jag direkt. Lycka till vid rygg.

✅ Bayamon är ligans bästa hemmalag

✅ 12 vinster på lagets 13 senaste hemmamatcher

✅ Bayamons skytte på hemmaplan

⚠️ Arecibo har 7 raka vinster

Speltips: Bayamon -2 poäng @1,75 (pengarna tillbaka vid vinst med exakt 2 poäng)

Units: 7

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Basket Speltips 20/7: Bayamon – Arecibo (Puerto Rico) till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades