Basket Speltips 20/6: Columbian Dyip – Barangay Ginebra San Miguel (Filippinerna)

Godmorgon basketfans! Capitanes gjorde oss inte besvikna inatt och en riktigt fin vinst kunde inkasseras. Vi spinner vidare med en match från Filippinerna och mötet mellan Columbian Dyip – Barangay Ginebra San Miguel. Spana in det här.

Matchen

8an Columbian Dyip mot tabellgrannen och 9an San Miguel. Detta blir gästernas blott andra bortamatch för säsongen och man torskade sin första match på resande fot. Trots att Filipinsk basket kännetecknas av mycket poäng och väldigt lite fokus på försvar så gör dessa 2 lag väldigt lite poäng när man möter varandra. Att vi får hela 1,86x degen på under 208,5 poäng när lagen endast gått över den linan en enda gång är grymt spelvärt.

Som ni kan se så har San Miguel vunnit samtliga möten men oddset på den raka 2an är otroligt lågt och att spela med ett alldeles för stort handikapp lockar inte på långa vägar lika mycket som detta Över/Underspel. Båda lagen har bara 2 vinster på de senaste 5 matcherna och skyttet har inte riktigt stämt framförallt i San Miguel. Lycka till vid rygg.

✅ Lagen har endast klivit över linan en gång

✅ San Miguel har inte startat säsongen särskilt bra

⚠ Säsongen är bara 9-10 omgångar gammal

Speltips: UNDER 208,5 poäng totalt i matchen @1,86

Units: 8

Spelstopp: 13:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Basket Speltips 20/6: Columbian Dyip – Barangay Ginebra San Miguel (Filippinerna) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades