Basket Speltips 20/6: Capitanes – Santeros (Puerto Rico)

Godkväll basketfans! Gårdagen var inte rolig när vårt spel på Falco rök med matchens sista kast. Otroligt surt att ryka på en buzzerbeater. Ibland är dom med oss och ibland är de mot oss. Vi går vidare med en match från Puerto Rico som gett fina vinster denna månad. Capitanes – Santeros står på menyn. Haka på!

Capitanes – Santeros

Hemmastarka Capitanes tar inatt emot Santeros. Hittills har man vunnit 77,8% av sina hemmamatcher samtidigt som Santeros enbart vunnit 3 av 10 på bortaplan. Gästerna vann sin senaste bortamatch på övertid men hade innan dess 4 raka torsk på bortaplan. Capitanes förlorade senast hemma mot Piratas men hade innan dess 6 raka hemmavinster. Inbördes har Capitanes vunnit de 4 senaste mötena när man haft hemmaplan. 1,85x pengarna på -2,5 poäng till Capitanes känns absolut spelvärt och jag kliver in med hela 8 Units på detta spel. Dels för hur Capitanes lirat på hemmaplan men också att Santeros endast vunnit 1 gång på bortaplan mot sitt motstånd inatt.

Håll koll på Hodge i Capitanes. En spelare som sticker ut lite extra. Stod för en 38 poängsinsats för 2 omgångar sen och är en viktig kugge för detta Capitanes. Har han en bra match bör detta spelet sitta fint. Lycka till vid rygg.

✅ Capitanes är hemmastarka

✅ Har vunnit 4 senaste inbördes på hemmaplan

✅ Hodge har stått för fina prestationer på slutet

⚠ Santeros har endast 3 bortasegrar hittills denna säsong men vann senaste bortamatchen

Speltips: Capitanes -2,5 poäng @1,85

Units: 8

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Basket Speltips 20/6: Capitanes – Santeros (Puerto Rico) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades