Basket Speltips 20/2: Botafogo – Minas (Brasilianska NBB)

Godkväll Spelvänner! Båda tipsen på Allstarmatchen i NBA satt klockrent. Att UNDERspelet skulle sitta blev klart ganska tidigt och vi kunde komfortabelt se den vinsten plussas på spelkassan. Att Team Lebron sen vände och vann med 3 poäng blev grädden på moset. En härlig speldag och ikväll ska vi till Brasilien och mötet mellan Botafogo och Minas. En match som bolagen rankat lite olika i oddssättningen men jag har min idé klar. Haka på!

Matchen

Botafogo slåss i bottenträsket i serien och ligger på en 12e plats. Skillnaderna i denna liga är enorma och de 5 lagen i botten har ett rejält hopp att göra för att haka på resterande lag. Bara skillnaden på att Botafogo som vinner 25% av sina matcher behöver öka sin vinstprocent till ca 40% bara för att ta sig upp på en 11e plats säger allt. Ikväll möter man Minas som ligger på en 10e plats och vinner 42,9% av sina matcher. Förra mötet lagen emellan vann Minas med 18 poäng och jag tror man vinner även ikväll. Inför detta möte kommer man med 2 raka bortasegrar mot likvärdiga lag som Botafogo.

Hemmalaget förlorade sin senaste match mot 11e placerade Vasco med 87-94 och det är ungefär de siffrorna jag tror på ikväll igen. Vissa bolag har satt ner Minas till ca 1,70 på rak vinst. Men jag väljer att spela den på 10Bet och får fina 1,83x insatsen på den raka 2an. Lycka till vid rygg!

Speltips: Minas att vinna matchen @1,83

Spelstopp: 23:15

Units: 7

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Basket Speltips 20/2: Botafogo – Minas (Brasilianska NBB) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades