Basket Speltips 20/1: CLS Knights – Alab Pilipinas

Godmorgon alla bettingsugna! Januari fortsätter svinga i resultaten och samtidigt som singlarna sitter med en bra hitrate så ryker jag med en hårsmån på kombospelen. Miami tappade en 16 poängs ledning inatt mot Nets som innebar förlust på en annars fin trippel. Vi tar nya tag och jag tycker mig ha funnit ett guldkorn i Asiatiska ABL och matchen mellan CLS Knights – Alab Pilipinas. Häng med!

Matchen

Asiatiska ABL är en samlingsliga för lag från hela Asien. Lite som Europas Euroleague. Knights har haft en tuff övergång till denna liga och bara vunnit 1 match på de inledande 7 omgångarna. Vinsten kom dessutom mot sistaplacerade Formosa Dreamers. Man har haft hemmaplansfördel i de 4 senaste matcherna men ändå inte lyckats vinna. Alab Pilipinas huserar mitt i tabellen på en 5e plats och krossade senast Mono Vampire med hela 114 – 87 på bortaplan. Jag gillar verkligen det här laget, dom sliter nåt otroligt i varenda match jag sett dom. Hemma eller bortaplan verkar spela mindre roll för Pilipinas och jag tror starkt på ännu en seger.

Analys

Det är stor skillnad på Indonesisk och Filipinsk basket. CLS Knights är Indonesiska mästare men så fort man spelar i ABL så får man väldigt svårt att kunna mäta sig med lag från andra länder. Pilipinas har 4 vinster på lagets 5 senaste matcher medans Knights har 6 raka förluster. Jag kommer spela Alab Pilipinas -3,5 poäng till 1,84x insatsen och jag kommer våga mig på en insats på 8 units. Den känns såpass bra. Lycka till vid rygg.

Speltips: Alab Pilipinas -3,5 poäng @1,84

Units: 8

Spelstopp: 13:00

Spelbolag: Leovegas, 100% bonus upp till 1000kr via denna länk

 

 

 

Tipsa om Basket Speltips 20/1: CLS Knights – Alab Pilipinas till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades