Basket Speltips 2/7: Island blir grundidé i dagens trippel

Goddag Basketfans! Italien svek igår när man försökte sätta foulrekord i Amsterdam. Det blev rent av skrattretande tillslut när Holland inte ens behövde försöka skjuta. Man blev foulad ändå. 3 raka bets efteråt satt däremot på fb sidan. Ikväll blir Island min grundidé i en trippel till 6x smeten. Haka på!

Finland – Island

Do or die match för båda lagen. Här räknas vinsten i första hand och inte antal poäng. Island måste vinna medans Finland är vidare om Tjeckien slår Bulgarien men kan gå vidare på egen hand vid vinst ikväll. Det brukar vara jämna kamper mellan dessa 2 nationer och även om Finland har Markanen så fick man stryk senast mot Tjeckien. +14 poäng till Island ger 1,92! (Dagens singel).

Ryssland – Frankrike

Senaste mötet lagen emellan gick till förlängning där Frankrike vann med 1 ynka poäng. Fransmännen är redan klara för avancemang så varför skulle man åka och satsa på en blowoutmatch mot Ryssland här? +10 poäng till ryssarna på hemmaplan till 1,91 är taget. Ryssland är som bekant inga duvungar och på hemmaplan levererar man alltid sitt yttersta.

Tjeckien – Bulgarien

Tjeckien blir klara gruppsegrare vid vinst här och spelar riktgt bra på hemmaplan. Man slog Finland senast och nu möter man ett Bulgarien som man slog borta senast. Man har aldrig förlorat mot sina gäster och Tjeckien -5 poäng till 1,62 känns som ett bra spel här.

Speltips 1: Island +14 poäng @1,92 (6 units)

Speltips 2: Trippel @6,0 (2 units)

Spelstopp: 17:45

Spelbolag: 10Bet, 50% bonus upp till 1000kr, ange FD10BET 

Tipsa om Basket Speltips 2/7: Island blir grundidé i dagens trippel till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades