Basket Speltips 2/6: Prometheus – PAOK (Grekiska A1 ligan)

Godmorgon basketfans! Efter en väldigt bra maj månad med strax över 40.000kr inspelat så startar vi denna månad med mötet mellan Prometheus – Paok. Match om tredjepris är vad som står på spel och här har jag hittat ett fint lir på Över/Under marknaden. Haka på!

Prometheus – Paok

Giganterna i grekisk basket Olympiakos och Panathinaikos står återigen i en final. Varken Prometheus eller Paok kunde rå på dessa rivaler i semifinalerna. Här gör man istället upp om tredjepriset i två möten där totalpoängen räknas.

Först ut att ha hemmaplansfördel är Prometheus som blev utslagna av Olympiakos i 3 raka möten i semifinalerna. Ett bra hemmalag som lever mycket på sitt defensiva spel. Här möter man ett Paok som även dom spelar med många Bigmen och litar på sitt försvarsspel. Paok rök också i tre raka möten mot Panathinaikos. Gemensamt för dessa lag är att man spelar i ett ganska långsamt tempo. De 5 gånger man möts inbördes har man aldrig klivit över 160 poäng totalt.

Därför tycker jag dagens lina på under 160,5 poäng till fina 1,91x pengarna är väldigt fint spelvärde på. Eftersom matchen om 3e pris avgörs på totalpoängen sett över 2 möten så tror jag på en tight match där förlorande laget fortfarande vill hålla det jämnt poängmässigt iom att ett fåtal poäng kan hämtas in i nästa möte. Lycka till vid rygg.

✅ Lagen har aldrig klivit över 160 poäng inbördes

✅ Matchen om 3e pris avgörs över 2 möten, inget lag vill hamna i för stort underläge.

⚠ Bollen är rund, allt kan plötsligt trilla i.

Speltips: UNDER 160,5 poäng totalt i matchen @1,91

Units: 8

Spelstopp: 17:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Basket Speltips 2/6: Prometheus – PAOK (Grekiska A1 ligan) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades