Basket Speltips 19/1: Mobis Phoebus – Incheon

Fredag morgon och vi kickar igång helgen! Veckan i stort har varit positiv men svingarna dag till dag rent spelmässigt ger mer att önska. Helgerna har däremot varit väldigt bra och jag har hittat ett spel som jag tror kan ge oss en bra start även på denna helg. Matchen hämtar jag från Koreanska KBL mellan Mobis Phoebus och Incheon. Här har jag en idé på Över/Under spelet. Haka på!

Matchen

Mobis ligger 4a i tabellen och tar emot 6e placerade Incheon. Man har gjort det helt ok på hemmaplan senaste tiden med 3 vinster och 2 förluster på de senaste 5 matcherna. Förlusterna kom dessutom mot serieledaren Dongbu Promy och välspelande KCC Egis. Idag möter man Incheon som också blandar och ger och har 3 vinster på 5 senaste. Vad som är utmärkande för dessa 2 lag är att man spelar sk. Low pace games, alltså att man försöker dra ner på tempot och ta tid på sig vid varje avslut. Ser man även till skottstatistik lagen emellan så tillåter man inte särskilt många 3 poängare. Den siffran dras faktiskt ner för båda lagen när dessa möts. 31% respektive 30%.

Analys/Statistik

Jag tror som sagt på en poängfattig match och kollar man de senaste mötena lagen emellan så stärks den tanken. På senaste 5 mötena har man gått under linan på 162 poäng 4 gånger. Kollar man dessutom statistiken för när Mobis haft hemmaplan så har man gått under linan i 9 av de senaste 10 mötena. Ända gången man gått över blev det 163 poäng. Att jag får hela 1,86x insatsen på under 162 poäng bara tackar jag för och hoppas att denna fredag börjar på bästa sätt. Lycka till vid rygg.

Speltips: UNDER 162 poäng @1,86

Units: 6

Spelstopp: 11:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr via denna länk

Tipsa om Basket Speltips 19/1: Mobis Phoebus – Incheon till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades