Basket Speltips 18/8: Nunawading – Hobart (SEABL Australien)

Nunawading – Hobart

Godkväll basketfans! Man blir smått galen av längtan tills kommande nba säsong ska dra igång. Massa intressanta övergångar och jag tror det kan bli en av de bästa säsongerna på flera år. Idag har jag dock hittat en intressant match från SEABL ligan i Australien. Det är dags för final mellan Nunawading och Hobart. Spana in vad jag tycker är ett galet fint värde till 1,71.

Matchen

Nunawading som slutade som seriesegrare får hemmaplansfördel i denna final mot tvåan Hobart. Vad som fångar mitt intresse här är Nunawadings hemmastatistik mot sina finalmotståndare. Hela 10 av 11 matcher har slutat med hemmaseger till Nunawading. Båda lagen hade 8 vinster och 2 förluster på hemmaplan under säsongen samtidigt som båda hade 7 vinster och 3 förluster på bortaplan. 2 otroligt jämna lag med andra ord. Men faktumet att vi får hela 1,71x degen för hemmavinsten när det var hela 8 år sen Hobart vann borta mot seriesegraren går inte att bortse ifrån.

Hemmalaget har spelare som verkligen varit briljanta i slutspelet. Conn gjorde hela 29 poäng och stod för 15 rebounds i semifinalen mot Kilsyth samtidigt som Wright hade en galen åttondelsfinal mot Ballarat med 37 poäng, 7 assist och 4 rebounds. Detta är spelare som jag tror gör en markant skillnad i finalen. Vissa matcher har blivit väldigt jämna mellan lagen så jag hoppar att spela handikapp här när den raka 1an ändå ger 1.71. Lycka till vid rygg.

+ Nunawading har vunnit 10 av 11 möten lagen emellan när de haft hemmaplan

+ 8 år sen Hobart vann borta mot sina motståndare

+ Conn och Wright har prickat högform i slutspelet

– 2 väldigt jämna lag sett till säsongen

Speltips: Nunawading att vinna matchen @1,71

Units: 2

Spelstopp: 12:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Basket Speltips 18/8: Nunawading – Hobart (SEABL Australien) till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades