Basket speltips 18/6: Piratas – Humacao (Puerto Rico)

Godkväll basketfans! Dagens andra speltips kommer från Puerto Rico och möter mellan Piratas och Humacao. Piraterna har ordnat deg åt oss tidigare oh jag tror man gör det igen. Haka på!

Matchen

Piratas gästade Humacao för bara 2 dagar sen och vann där med en buzzerbeater 3a. Då hade vi spelat den raka 2an och spelet satt riktigt skönt i slutsekunderna. Inatt har man hemmaplansfördel och är i riktigt bra slag för dagen. Man har börjat säsongen bra med 2 förluster och 7 vinster hemma. Humacao har däremot bara 2 segrar av 8 på bortaplan. Dessutom har Piratas vunnit 4 av de 5 senaste mötena inbördes. -2,5 poäng till 1,85 är taget här. Piratas kommer till matchen med 4 raka segrar medans Humacao har 2 raka torsk och endast 2 vinster på lagets 5 senaste matcher.

Terry var en jätte senast för Piratas med 24 poäng, 5 assist och 9 rebounds. Även Alamo och Diaz stod för 14 poäng per man. Man har mer bredd i truppen om man jämför med Humacao som är otroligt beroende av lagets stjärna Vinales. Han gjorde 33 poäng senast och kan Piratas bara isolera honom bättre i sin hemmaborg så sk man ses med god chans att kunna vinna inatt. Lycka till vid rygg.

✅ Piratas har vunnit 4 av de 5 senaste inbördes mötena

✅ Starkt hemmalag mot svagt bortalag

✅ Piratas har 4 raka vinster och är i bra form för dagen

⚠ Tight senast lagen emellan

⚠ Vinales stod för en jätteinsats senast kan han upprepa bedriften så blir han ett orosmoment.

Speltips: Piratas -2,5 poäng @1,85

Units: 7

Spelstopp: 01:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

 

Tipsa om Basket speltips 18/6: Piratas – Humacao (Puerto Rico) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades