Basket Speltips 18/6: Falco Szombathely – Szolnoki Olaj (Ungern)

Godmorgon bettingfans! Nattens spel på Piratas smakade guld och analysen var helrätt. Däremot såg överspelet i den spanska matchen fint ut inför sista quartern men väl där missades det otroliga mängder skott och den matchen gled oss tyvärr ur näven. Ikväll är det match 4 i den Ungerska finalserien mellan Falco Szombathely och Szolnoki Olaj. Idén är klar. Haka på!

Matchen

2an Falco mot 1an Szolnoki. Seriesegraren har vunnit sina 2 matcher hemma och Falco tog match 2 på hemmaplan. Falco är Ungerns bästa hemmalag med endast 1 förlust på lagets 20 senaste hemmamatcher. Man är obesegrade genom hela slutspelet i sin hemmaborg och har vunnit 5 av de 6 senaste mötena här med Szolnoki. Jag tror absolut att man kan tvinga fram en match 5 här och 1,90x smeten för den raka 1an känns faktiskt generöst. Visst är det slutspel och Szolnoki går för titeln men man vann endast här i en ganska betydelselös match i slutet på säsongen med 1 poäng. Båda lagen var redan klara för slutspel och det handlade mer om ett prestigemöte. Så ett lag med den hemmastatistiken som Falco har plus att man är obesegrade hemma under slutspelet får mig att välja sida här. 7 Units investeras på den raka 1an. Lycka till vid rygg.

✅ Falco är obesegrade hemma under slutspelet

✅ Man är ligans bästa hemmalag

✅ Man har 5/6 inbördes på hemmaplan

⚠ Szolnoki går för titeln medans Falco vill tvinga fram en match 5

⚠ Matchen kan bli hackig med mycket fouls, gästerna är några % bättre från frikastlinjen

Speltips: Falco Szombathely att vinna @1,90

Units: 7

Spelstopp: 18:00

Spelbolag: 10Bet, 50% bonus upp till 1000kr, ange FD10BET

 

Tipsa om Basket Speltips 18/6: Falco Szombathely – Szolnoki Olaj (Ungern) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades