Basket Speltips 18/5: Kauhajoki Karhu – Salon Vilpas (Finland)

Godmorgon Spelvänner! Gårdagens spel på Tel Aviv satt fint till 1,62. Idag spänner jag bågen rejält och lägger månadens 3e maxbet. Vi ska till Finland och finalmötet mellan Kauhajoki Karhu och Salon Vilpas. Haka på!

Matchen

Karhu leder denna matchserie med 3-2 och har ikväll chansen att bärga ligatiteln som finska mästare inför sina hemmafans. Vad som är utmärkande här är Karhus hemmaspel. Man har 16 raka hemmavinster och 7 raka mot just Salon Vilpas. På de senaste 20 gångerna som Karhu mött Vilpas på hemmaplan så har man vunnit hela 19 möten. Jag har följt denna matchserie och kan inte se att Vilpas ska kunna vända här. 1,70 på den raka 1an blir spelet och jag degar återigen in 10/10 units. Statistik, form och det mentala övertaget är totalt här.

Vilpas tog första segern i match 1 men förlorade lite anmärkningsvärt match 3 efter att Karhu plockat en planenlig seger på hemmaplan. Efterföljande match 4 tog Karhu ännu en hemmaseger följt av att Vilpas klarade att vinna match 5 hemma med kniven mot strupen. Nu får alltså Karhu återvända till sin hemmaborg med alla fördelar och avgörandet i sina egna händer. 2/2 maxbet har suttit denna månad och även om detta spel känns klockrent så vill jag varna för att ett maxbet inte är detsamma som en garanterad vinst. Spela aldrig för mer än vad plånboken tillåter. Med det sagt önskar jag alla som ryggar ett stort lycka till.

✅ Karhu har 19/20 på hemmaplan mot Vilpas

✅ 16 raka hemmasegrar och 7 raka mot Vilpas

✅ Allt i sina egna händer. Kan få avgöra inför hemmafansen

⚠ Vilpas vann serien

⚠ En final är alltid en final och allt kan hända

Speltips: Kauhajoki Karhu vinner matchen @1,70

Units: 10/10 (Maxbet)

Spelstopp: 17:15

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr 

Tipsa om Basket Speltips 18/5: Kauhajoki Karhu – Salon Vilpas (Finland) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades