Basket Speltips 18/11: Panathinaikos – Olympiakos

Tjenare basketfans! Vad gjorde Valencia egentligen senaste reken? Man leder efter första quartern för att sen göra sin sämsta match på länge och bli totalt överkörda. Jag riktar istället in mig på stormötet i Grekland mellan Panathinaikos – Olympiakos. Haka på!

Panathinaikos – Olympiakos

Den ständiga kampen mellan Greklands 2 giganter. 5 matcher vardera, 5 vinster vardera i serien. Helt väntat. Dock så fick båda lagen stryk i europaspelet senast. Panna borta mot Anadolou Efes och Olympiakos hemma med minsta möjliga marginal mot Fenerbache.

Till detta möte tycker jag 2 saker är intressanta. Dels att Panathinaikos höjt tempot i sitt spel avsevärt. Helt enligt tränarens önskemål. Han har sagt i intervjuer att det höga tempot gynnade dem senast man mötte Olympiakos så varför inte tvinga dom dit igen?

De 3 senaste mötena lagen emellan har man tangerat linan 1 gång och gått över de andra 2 med bred marginal. Panna har spelat poängrika matcher hemma senaste tiden och det känns som att detta kan bli en shootouttävling från start till mål. Över 154 poäng i matchen till 1,79x pengarna känns fint och 6 units investeras på liret. Panathinaikos har ju dessutom sin egna ”Greek Freak” Thanassis Antetokounmpo som är storebror till Giannis i Milwaukee Bucks och Kostas i Dallas Mavericks. Calathes är i riktig storform och sköter lagets uppspel samtidigt som han själv bidrar med viktiga poäng. Jag kommer sitta bänkad framför teven till denna match. Ett riktigt spektakel för alla som älskar basket. Lycka till vid rygg.

✅ Panna har höjt tempot i sitt spel och lirar fler poängrika matcher nu

✅ Senaste 3 mötena mellan lagen har tangerat och gått över linan

✅ Episkt stormöte, tufft spel med mycket fouls så många poäng skaffas vid frikastlinjen.

⚠️ Domarna sätter nivån här. Hur tufft spel tillåts och vågar man ta alla fouls?

Speltips: Över 154 poäng i matchen @1,79

Units: 6

Spelstopp: 17:00

Spelbolag: 10bet, 50% bonus upp till 1000kr här

Tipsa om Basket Speltips 18/11: Panathinaikos – Olympiakos till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades