Basket speltips 17/6: San Martin – San Lorenzo (Argentina)

God eftermiddag basketfans! Igår satte vi båda spelen på Oliveirense och Piratas. 1,96 på båda singlarna gav fint klirr i kassan. Inatt hämtar jag spelet från Argentina och finalserien mellan San Martin och San Lorenzo. Haka på!

Matchen

San Lorenzo leder denna matchserie med 2-0 i matcher och kan vid vinst ikväll ta hem ligatiteln. Man har varit väldigt övertygande i de 2 vinsterna hemma. Man började med att vinna med 86-80 för att i match 2 fullständigt köra över gästerna med 96-68. Lagen har bara möts 1 gång denna säsong i San Martin och då lyckades faktiskt hemmalaget knipa en seger med 87-83 men det är också enda segern mot San Lorenzo säsongen 17-18. Nu är det final och frågan är hur mycket krut som finns kvar hos San Martin. Underläge 2-0 och totalt överkörda senast. Den som letar efter högt odds väljer den raka 2an här till 2,50-2,60. Jag tror dock matchen kan bli väldigt jämn ändå och spelar San Lorenzo +5,5 poäng till 1,73. Det känns som en lagom försäkring ifall San Martin mot all förmodan skulle lyckas knipa en seger här. OM man gör det tror jag det blir på håret och då bör alltså handikappet räcka till. Lycka till vid rygg.

✅ San Lorenzo körde över San Martin senast

✅ 2-0 i matcher och chans på titeln

⚠ San Martin har vunnit senaste 3 matcherna hemma mot Lorenzo dock aldrig med mer än 4 poäng.

Speltips: San Lorenzo +5,5 poäng @1,73

Units: 7

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: 10Bet, 50% bonus upp till 1000kr, ange FD10BET

Tipsa om Basket speltips 17/6: San Martin – San Lorenzo (Argentina) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades