Basket Speltips 17/6: Baskonia – Real Madrid (final spanska ACB)

God eftermiddag basketfans! Inatt satt reken mellan San Martin och San Lorenzo. Matchen slutade 80-79 och med ett handikapp på +5,5 poäng till bortalaget så satt spelet fint. Ikväll är det dags för match 3 i den spanska finalen mellan Baskonia – Real Madrid. Här tycker jag det finns fint spelvärde på Över/Under linan för hur många poäng det blir totalt i matchen. Haka på!

Matchen

Baskonia knep 1 seger på bortaplan och vänder hem med 1-1 i matcher. Det har varit riktigt tighta kamper som bjudit på väldigt mycket poäng. Baskonia är ett väldigt bra hemmalag och man gör ytterst sällan under 80 poäng här. Vill man fortsätta haka på Real så är det via offensiven det måste ske. Att försöka ställa upp och spela defensivt här vet man om att det inte tjänar någonting till. Nej jag tror faktiskt på poängfest igen och med tanke på att senaste matcherna slutat 90-94 och 98-91 så tycker jag att 1,94x pengarna på att matchen går över 172,5 poäng känns som ett överodds som måste provas. Högt tempo, mycket straffkast och att Real absolut inte vill hamna i underläge här gör att spelet känns kanon.

Som ni ser har man bara gjort under 80 poäng i en hemmamatch på lagets 16 senaste. Men att hålla nere Reals offensiv till under 80 poäng ser jag som knappast troligt. Snarare tror jag det krävs närmare 90-95 poäng från Baskonias sida om man ska kunna vinna ikväll. Lycka till vid rygg.

✅ Båda matcherna i finalserien har gått över 180 poäng

✅ Baskonia gör i princip alltid 80-90 poäng på hemmaplan

✅ Båda lagen har mycket bra 3 poängsskyttar

⚠ Om matchen springer iväg åt något håll så man sparar sina bästa skyttar.

Speltips: ÖVER 172,5 poäng @1,94

Units: 6

Spelstopp: 18:30

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Basket Speltips 17/6: Baskonia – Real Madrid (final spanska ACB) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades