Basket Speltips 17/5: Hapoel Tel Aviv – Hapoel Eilat (Israeliska super League)

Godmorgon Bettingfans! Idag hämtar jag mitt spel från den Israeliska ligan och matchen mellan Hapoel Tel Aviv och Hapoel Eilat. Två lag som ligger intill varandra i tabellen men allt pekar på en solklar vinnare här. Häng med!

Hapoel Tel Aviv – Hapoel Eilat

Tel Aviv har spelat riktigt bra på slutet med 6 vinster på lagets 7 senaste matcher. På hemmaplan har man 6 raka vinster och innehar 5e platsen i tabellen på 49 poäng. Här kan man ta ett rejält kliv till att blanda sig i toppstriden då 1an Hapoel Holon har 52 poäng. En otroligt tight tabell alltså och varje seger blir väldigt viktig när man snart blickar mot slutspel. Dagens motståndare Eilat har en negativ form. Man har förvisso 3 vinster på lagets 5 senaste matcher men lagets oförmåga att vinna på bortaplan gör att man börjar halka efter i tabellen. Än så länge ligger man på en 6e plats på 47 poäng men förlust i de 5 senaste bortamatcherna och endast 2 vinster på lagets 10 senaste matcher på resande fot talar sitt tydliga språk. 1 av dessa vinster kom dessutom mot sistaplacerade Maccabi Haifa. Bortasvagt möter alltså hemmastarkt och mitt val av spel blir Tel Aviv -3,5 poäng till 1,62. Lycka till vid rygg.

✅ Tel Aviv har 6 raka hemmasegrar

✅ Eilat har 5 raka bortaförluster

✅ Hemmaplansfördel och form

⚠ Bollen är rund, allt kan hända

Speltips: Hapoel Tel Aviv -3,5 poäng @1,62

Units: 6

Spelstopp: 19:55

Spelbolag: Betfinal, 100% bonus upp till 1000kr (kod: ODDS1)

Tipsa om Basket Speltips 17/5: Hapoel Tel Aviv – Hapoel Eilat (Israeliska super League) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades