Basket Speltips 17/4: Panathinaikos – Real Madrid

Goddag basketfans! Miami bröt Phillys 17 matcher långa vinststreak inatt. En dunderskräll på många sätt som jag skulle kunna skriva en hel sida om. Istället går vi vidare då jag hittat en match som känns helrätt att studsa tillbaka på efter nattens näsbränna. Jag riktar blicken mot slutspelet i Euroleague och matchen mellan Panathinaikos – Real Madrid. Haka på!

Matchen

4an mot 5an och två lag med mycket historia mot varandra. Utmärkande för dessa möten är hur mycket hemmaplan har betytt. Senaste 10 mötena som Panna haft hemmaplan mot real har man vunnit 7 och förlorat 3. Dock har inte real vunnit här sen 2013. Inför detta möte kommer Panathinaikos med 11 raka segrar och formen på topp. Dessutom är truppen skadefri sånär som på att Rivers är GTD till dagens match. Real är även dom i bra form för dagen med 8 raka vinster inför denna match.

Real Madrid har dock skadebekymmer på några av sina viktigaste spelare. Llull är skadad vilket är ett enormt avbräck. Att man dessutom har Campazzo och Kuzmic borta samtidigt som Tavares är GTD gör att spelet på Panathinaikos känns ännu mer givet. Den enorma arenan i Athen kommer att koka vid tip-off och jag väljer att spela Panathinaikos -3 poäng till det fina oddset 1,94. Lycka till vid rygg.

✅ Panathinaikos är otroligt starka hemma

✅ Truppen är skadefri

✅ Real har inte vunnit här sen 2013

⚠ Rivers är GTD, litet avbräck om han inte spelar

⚠ Tavares är GTD, plus för Real om han spelar

⚠ Real kan matcha ospelade kort

Speltips: Panathinaikos -3 poäng @1,94

Units: 8

Spelstopp: 20:15

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Basket Speltips 17/4: Panathinaikos – Real Madrid till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades