Basket Speltips 17/2: Universo Vitoria – Paulistano

Godkväll Spelvänner! Gårdagens rek på Norrköping satt väldigt komfortabelt och spelkassan tog ett hopp uppåt. Ikväll riktar jag blicken mot Brasilien och mötet mellan Universo Vitoria – Paulistano. Den här känns lika bra som Norrköping igår. Häng med så ska jag förklara varför.

Matchen

Universo ligger på en 7e plats i brasilianska NBB och blandar och ger i prestationer. Mot topplagen har man svårt och en mittenplacering känns logisk för detta lag. Ikväll möter man ett väldigt bra lag i Paulistano som leder serien. Skarpskyttarna i Paulistano har 6 raka vinster men 8 raka bortaplansvinster. Man är ligans näst bästa bortalag och har bäst % i ligan på 3 poängsskyttet. Universo är betydligt bättre hemma än borta men man ser återkommande att man inte räcker till när man möter topplagen i ligan. Just Paulistano leder mötena inbördes med hela 7-1 mot Universo och jag har väldigt svårt att se att det blir någon ändring på det ikväll. Paulistano har nämligen vunnit de 5 senaste mötena inbördes.

Ärkefienden till Paulistano heter Flamengo och dom vann sin match tidigare idag. Nu ligger man hack i häl på serieledaren och Paulistano har nog ingen tanke på att ge bort ”pole position” mot ett lag som Universo Vitoria. Jag är övertygad kring utgången i denna match och investerar 7 units på Paulistano -3 poäng till fina 1,75. Lycka till vid rygg.

Speltips: Paulistano -3 poäng @1,75

Units: 7

Spelstopp: 23:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Basket Speltips 17/2: Universo Vitoria – Paulistano till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades