Basket Speltips 17/11: Tenerife – Valencia (Spanska ACB)

God eftermiddag basketfans! Morgonens rek på Perth Wildcats satt tillslut fint efter ett avgörande på övertid. Man höll på att slarva bort segern när man ledde med 4 poäng med 3,2 sekunder kvar. Man foulade på ett trepoängsförsök, bollen satt och 1 extra frikast gjorde att matchen slutade lika efter fulltid. Men i OT kunde man avgöra och reken till 2x degen kunde håvas in. Ikväll har vi en intressant match från spanska ACB att se fram emot. Mötet mellan Tenerife – Valencia har fångat mitt intresse. Spana in reken nedan.

Tenerife – Valencia

Tenerife på en 5e plats skall ta emot Valencia på en 7e plats. Säsongen är bara 9 omgångar in och det skiljer bara 2 poäng mellan lagen. Men Tenerife som är ett lag jag gillar har extremt svårt mot Valencia. Faktum är att man bara vunnit en enda gång mot gästerna på 14 försök. Dock är man i fin form med 4 vinster på de 5 senaste matcherna. Valencia har 3 vinster på lagets 5 senaste matcher och kommer till detta möte med 2 raka vinster i ryggen. Man har slagit hemmalaget varje gång man besökt dom men jag väljer ändå en liten säkerhet här och spelar Valencia +4,5 poäng till 1,67. Man har god chans att vinna matchen men jag säkrar upp något för att det kan bli jämnt här. 5 units investeras på spelet. Lycka till vid rygg.

✅ Tenerife har bara slagit Valencia 1 gång

✅ Valencia har aldrig förlorat borta mot Tenerife

✅ 2 raka segrar i ryggen inför detta möte

⚠️ Hemmalaget har fin form för dagen

Speltips: Valencia +4,5 poäng @1,67

Units: 5

Spelstopp: 18:00

Spelbolag: 10Bet, 50% bonus upp till 1000kr här

Tipsa om Basket Speltips 17/11: Tenerife – Valencia (Spanska ACB) till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades