Basket Speltips 17/11: Cairns Taipans – Perth Wildcats

Tjenare basketfans! Maxbeten satt med god marginal senast då kemin i Golden State var precis så usel som man hade kunnat vänta sig. Ingen Curry och Green och Durant som helt uppenbart inte löst sitt bråk än. Under 217,5 poäng till 1,94 satt därmed riktigt fint. En kupong till nattens nba finns i baskettråden på fb men jag har hittat ett spel som intresserar mig mer lagom till frukosten imorgon. Vi ska till Australien och mötet mellan Cairns Taipans och Perth Wildcats. Häng med!

Cairns Taipans – Perth Wildcats

Cairns har startat säsongen katastrofalt. Vinst i öppningsomgången men 6 raka förluster efter det. Man jagar fortfarande sin första hemmavinst och ligger således sist i tabellen. På andra sidan hallgolvet står serieledarna Perth som är ligans bästa lag i många kategorier såhär långt. Bäst poängsnitt, bästa bortalag, bäst defensiv och bäst hemmalag. Ett lag som vunnit 87,5% av sina matcher hittills mot ett lag som endast vunnit 14,3%.

Så långt känns ju tvåan här självklar och att vi borde få ett uselt odds MEN Perth saknar en väldigt viktig spelare i Martin idag samtidigt som Cairns egentliga ända ljuspunkt är Trimble som gör det riktigt bra. Trimble kan därför få en lättare spelare att ta sig förbi men jag anser ändå att ett lag inte bara hänger på 1 spelare och kvalitén mellan dessa lag har ju varit som natt och dag hittills. Att Cairns helt plötsligt skulle lyfta sig från usla insatser mot ett allroundlag som Perth som är starka på varje position bara för att Martin fattas har jag svårt att tro och tackar och tar emot för 2x degen för den raka 2an här. Visst kan matchen bli jämnare än väntat pga Martins frånvaro men att tro att bottenlaget Cairns ska slå serieledarna så enkelt har jag helt enkelt svårt att tro.

5 units investeras på den raka tvåan. Lycka till vid rygg.

✅ Botten mot toppen

✅ Perth har 4 raka vinster, Cairns 6 raka torsk

✅ Seriens bästa bortalag mot seriens sämsta hemmalag

⚠️ Martin fattas för Perth, hur stor skada kan Trimble orsaka på egen hand?

Speltips: Perth vinner matchen @2,0

Units: 5

Spelstopp: 09:50

Spelbolag: 10bet, 50% bonus upp till 1000kr här

Tipsa om Basket Speltips 17/11: Cairns Taipans – Perth Wildcats till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades