Basket Speltips 16/7: Dubbel från Puerto Rico

Dubbel från Puerto Rico

Godkväll Spelvänner! Efter en mycket trevlig tillställning i 5spades anda i Örebro så är det dags för ännu en rek. Ni som hängde med på fb fick ett fint speltips på Capitanes men Tyskland vann tyvärr med lite för lite poäng för att man skulle kliva över linan på -5,5. Inatt tänker jag spela en dubbel från Puerto Rico. Haka på!

Match 1: San German – Bayamon

San german  förlorade alltså mot Capitanes natten till idag. Man är således backtoback inför denna match mot serieledarna. Bayamon har fått 1 dags längre vila och även om bortaspelet hackat lite senaste tiden för Bayamon så är denna match ett ypperligt tillfälle att studsa tillbaka i sitt bortaspel. Man har vunnit borta mot San German 2 gånger och har 4-0 i inbördes möten denna säsong. Jag spelar Bayamon -2,5 poäng till 1,62.

Match 2: Fajardo – Leones de Ponce

Hemmastarka Fajardo har 8 vinster på lagets 10 senaste hemmamatcher. Leones har däremot 8 raka bortaförluster och är backtoback inför denna match. Fajardo har vunnit 3/3 matcher lagen emellan denna säsong och har fått 1 dags mer vila inför detta möte. Även här spelar jag Fajardo -2,5 poäng till 1,62.

Jag skapar en dubbel av dessa matcher och får ett totalodds på 2,62. 6 units investeras på spelet. Lycka till vid rygg!

✅ Fajardo och Bayamon har vunnit samtliga möten mot deras motstånd denna säsong

✅ Båda spelade lagen har fått 1 dags mer vila

✅ Fajardos starka hemmaspel

⚠️ Bayamon har vacklat lite i bortaspelet

Speltips: Dubbel @2,62

Units: 6

Spelstopp: 01:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Basket Speltips 16/7: Dubbel från Puerto Rico till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades