Basket Speltips 16/2: Umeå Basket- Norrköping Dolphins

God fredag spelvänner! Nattens spel på Undermarknaden i matchen mellan Timberwolves – Lakers avgjordes med mindre än 30 sekunder kvar av matchen. När slutsignalen ljöd hade vår lina på under 226,5 poäng tyvärr felat med 3,5 poäng. Paus i NBA tills på söndag då Allstarmatchen står för dörren så jag har riktat blickarna mot den inhemska svenska ligan. Matchen som gäller är Umeå Basket – Norrköping Dolphins och detta ska bara kunna sluta på ett sätt. Häng med!

Matchen

Norrköping och Luleå har dominerat den Svenska basketen denna säsong och ligger 10 respektive 12 poäng före resterande lag. Norrköping har vunnit 9 av sina senaste 10 matcher och kommer med ett mål i sikte inför denna match, att återerövra förstaplatsen i tabellen. Umeå har spelat betydligt bättre på bortaplan än hemma denna säsong och idag möter man seriens näst bästa bortalag som man dessutom inte slagit på hela 13 försök. Norrköping är helt enkelt ett så mycket bättre lag än vad Umeå är.

Analys

Norrköping på en 2a plats i tabellen mot Umeå på en 5e plats. Serien har totalt 8 lag  och det skiljer ändå hela 10 poäng mellan lagen. Att Norrköping dessutom kommer heltaggat till denna match för man ska tillbaka till topplaceringen och äger den mentala matchen då Umeå inte slagit dom på 13 försök gör att jag väljer att spela ett lågt handikapp på Norrköping och lägger en högre insats istället. Lycka till vid rygg.

Speltips: Norrköping Dolphins -3,5 poäng @1,58

Units: 7

Spelstopp: 19:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Basket Speltips 16/2: Umeå Basket- Norrköping Dolphins till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades