Basket Speltips 15/6: Porto – Oliveirense (Portugisiska LBP)

God eftermiddag basketfans! Olympiakos hade en splashfest igår utan dess like då man öste i hela 92 poäng. Spelet sprack där men matchen från Puerto Rico som postades i fb gruppen satt fint som nattmacka. Ikväll är det final i portugisiska LBP ligan. Mötet är mellan Porto och Oliveirense och här får vi hela 1,96 på det uppenbart starkare laget. Haka på!

Matchen

Porto fightades hårt i semin och lyckades tillslut slå ut Benfica med 3-2 i matcher. Seriesegraren Oliveirense fick däremot en smidigare resa med 3-0 mot Vitoria. Ikväll kan man svepa finalserien också då man leder med 2-0 i matcher. Inbördes har man 6 raka vinster mot Porto och kommer med 14 raka vinster i ryggen inför detta möte. 1,96x pengarna för den raka 2an blir valet av spel här. Ser en oddsdrop komma om några timmar.

Som ni ser så har Portugals bästa lag en imponerande vinstsvit och med de mentala övertaget man har efter att ha vunnit de 2 inledande matcherna i finalserien så måste jag tro på vinst även ikväll. Porto känns som att man är nöjd med att ha slagit ut Benfica och tagit sig till final. Halva laget känns lite som att man tagit semester och stämplat ut för säsongen. Visst kan man resonera kring frågan att Oliveirense skulle vilja avgöra hemma osv men matchserien är bäst av 5 där alltså vid tapp ikväll så får Porto hemmaplan i en eventuell match 4 också. Den risken tar man inte frivilligt nu när man har titeln i ett järngrepp. Lycka till vid rygg.

✅ Oliveirense har 6 raka segrar mot Porto

✅ Man leder finalserien med 2-0

✅ Vid vinst tar man titeln

✅ Porto har sett ”mätta” ut över att ha tagit sig till final

⚠ Kan hemmafansen väcka Porto ur sin dvala för en sista fight?

Speltips: Oliveirense vinner matchen @1,96

Units: 8

Spelstopp: 22:15

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Basket Speltips 15/6: Porto – Oliveirense (Portugisiska LBP) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades