Basket Speltips 15/12: Europadubbel till 3x degen

Goddag basketfans! Ihållande sjukdom har hållt mig borta från rekandet ett längre tag men idag tänkte jag bjuda på en europadubbel till 3x degen. Vi hämtar en match från Tyska BBL och den andra från Spanska ACB. Haka på!

San Pablo Burgos – Valencia

13e placerade Burgos ska ta emot 7an Valencia. Gästerna börjar verkligen hitta formen och kommer till detta möte med 4 raka segrar. Burgos däremot har bara 2 vinster på lagets 5 senaste matcher. Visst har Valencia vacklat lite i bortaspelet hittills men nu börjar formen infinna sig och dagens uppgift ser ut som ett bra sätt att studsa tillbaka även på bortaplan. Valencia -3,5 poäng till 1,86 är taget. Inbördes har Valencia dessutom vunnit båda gångerna som lagen mötts.

Mitteldeutscher – Frankfurt

Mitteldeutscher ligger näst sist i tyska ligan med bara 1 vinst på lagets 10 senaste matcher. Idag ska man möta ett Frankfurt som har 3 vinster på lagets 5 senaste matcher och som inbördes har vunnit de 6 senaste mötena med Mitteldeutscher. Här blir liret Frankfurt -3,5 poäng till 1,64. 

Dessa matcher tillsammans ger ett totalodds på 3,06x degen och jag investerar 2 units och mjukstartar därmed denna lördag. lycka till vid rygg.

✅ Valencia börjar hitta storformen och att vinna över Burgos borde vara en lämplig uppgift

✅ Frankfurt har vunnit de 6 senaste mötena inbördes mot dagens motstånd

✅ Inget av lagen är backtoback 

⚠️ Burgos skytte är som en bergochdalbana, har dom en bra dag kan det bli lite svettigt.

Speltips: Dubbel @3,06

Units: 2

Spelstopp: 18:00

Spelbolag: 10bet, 50% bonus upp till 1000kr här

Tipsa om Basket Speltips 15/12: Europadubbel till 3x degen till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades