Basket Speltips 14/6: Hemmalaget har inte gjort det på 7 matcher, Olympiakos – Panathinaikos

Godkväll Spelvänner! Bayern München slarvade bort segern igår och förlorade med 72-68. En hel del onödiga fouls men också några ytterst tveksamma beslut från domarn gjorde att vinsten uteblev. VM-fotbollen startar idag och särskilt mycket fokus kanske basketen får men ett toppmöte jag hellre ser än Ryssland – Saudiarabien är mötet mellan Olympiakos – Panathinaikos. Häng med!

Olympiakos har inte gjort det på 7 matcher

Panathinakos leder nu matchserien med 2-1 efter att lagen spelat väldigt poängsnåla matcher hittills i finalserien. Ikväll har bolagen satt totallinan till ca 142 poäng. Jag är dock mer inne på ett annat spel som Olympiakos inte lyckats med på de senaste 7 hemmamatcherna mot Panathinaikos, nämligen att göra över 72,5 poäng.

Att vi erbjuds hela 1,90 på detta spel tycker jag är riktigt bra. Dels jobbar Panathinaikos defensiv för oss här utan att deras offensiv innebär någon risk för vårt spel och dels slipper vi risken att Olympiakos faktiskt vinner matchen. För OM Olympiakos ska vinna måste man hålla sina gäster under 70 poäng och då snackar vi om en ännu mer poängsnål historia än tidigare. Jag lägger 7 units på detta spel och hinner titta 1 timma på fotbollen innan denna match drar igång. Det är ju trots allt bara VM vart fjärde år och Olympiakos och Panathinaikos spelar final år efter år….lycka till vid rygg.

✅ Olympiakos har inte lyckats göra över 72,5poäng hemma mot sina gäster på 7 matcher

✅ Hela finalserien har varit väldigt defensiv

✅ Senast mäktade man bara med 58 poäng

✅ Panathinakos defensiv har varit vägen till framgång.

⚠ Matchen kan bli tight och det finns risk för förlängning

Speltips: Olympiakos gör under 72,5 poäng @1,90

Units: 7

Spelstopp: 18:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Basket Speltips 14/6: Hemmalaget har inte gjort det på 7 matcher, Olympiakos – Panathinaikos till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades