Basket Speltips 14/11: KCC Egis – Incheon (Koreanska KBL)

Godmorgon basketfans! Efter några dagar med livebets på fb så är det åter dags för en rek på hemsidan. Jag riktar blicken mot Sydkorea och matchen mellan KCC Egis – Incheon. Här tycker jag spelbolagen valt fel favorit i matchen och synar ett spel till 2,40x degen. Häng med!

KCC Egis – Incheon

Repris på förra säsongens kvartsfinal där Egis gick segrande ur striden. Egis som fått spela 7 hemmamatcher och 6 bortamatcher hittills denna säsong ligger på en sjunde plats i tabellen och ska här ta emot 6an Incheon. Incheon har däremot fått spela hela 9 hemmamatcher och bara 4 bortamatcher. Vad som är intressant här är att Incheon bara vann 37% av sina bortamatcher förra säsongen. Denna säsong har man bara 1 bortavinst mot nästsista placerade Wonju DB.

Inbördes när KCC haft hemmaplan så har man vunnit 8 gånger de 10 senaste mötena lagen emellan så klar fördel för hemmalaget på den fronten. KCC slog dessutom serieledarna Mobis Phoebus hemma för 3 omgångar sedan och vann senast borta mot Seoul Thunders med hela 94-75. Man borde alltså vara i bra slag för dagen och med en bra inbördes statistik mot sitt motstånd och att Incheon uppenbart inte är ett bra bortalag gör att jag inte kan motstå spelet på den raka 1an här till fina 2,40x degen. Lycka till vid rygg.

✅ Incheon har bara 1 bortavinst i år och den vinsten kom mot laget som ligger näst sist

✅ KCC Egis har vunnit 8 av de 10 senaste mötena inbördes när man haft hemmaplan

✅ Incheon vann bara 37% av sina bortamatcher förra säsongen

⚠️ Bara 13 matcher in på säsongen och ligan har inte riktigt satt sig än.

Speltips: KCC Egis att vinna matchen @2,40

Units: 4

Spelstopp: 11:30

Spelbolag: 10Bet, 50% bonus upp till 1000kr här

Tipsa om Basket Speltips 14/11: KCC Egis – Incheon (Koreanska KBL) till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades