Basket Speltips 13/7: Suns och Capitanes ordnar nattens dubbel

Godkväll Spelvänner! Kvällens dubbel hämtar jag från Puerto Rico och Nba summerleague. Phoenix Suns och Capitanes de Arecibo blir lagen jag tror på. Efter en fin gårdag där Rockets gjorde jobbet och fyllde på våra fickor och där dessutom 2 livespel satt tidigare under dagen så är formen på uppåtgående. Häng med på nattens lir.

Match 1: Phoenix Suns – Philly 76ers

Suns har gått obesegrade igenom summerleague hittills och har ett väldigt bra ungt lag att tillgå. Booker har signat på för vidare spel i klubben och jag tror vi kan få se ett lag som kommer göra bättre ifrån sig än fjolårets säsong. Philly har däremot gått svintungt insummerleague med enbart förluster och nu ska man alltså möta kanske det bästa laget i årets upplaga. Jag tror Suns gör processen kort här men jag gillar inte riktigt den höga linan utan lirar Suns -4 poäng till 1,56 istället.

Match 2: Capitanes – Leones de Ponce

För match 2 så riktar vi blickarna mot Puerto Rico istället och mötet mellan Capitanes – Leones de Ponce. Näst bästa hemmalaget i ligan mot ett mittenlag bortaspelsmässigt. Här går jag mycket på dagsform då Leones har 7 raka bortaförluster och möter ett väldigt starkt hemmalag med endast 1 förlust på lagets 11 senaste hemmamatcher. Även här spelar jag Capitanes -4 poäng till 1,43. Jag slår ihop dessa odds och får alltså en dubbel som ger 2,23x smeten. Lycka till vid rygg.

✅ Suns har enbart vinster medans Philly har enbart förluster i årets summerleague

✅ Capitanes har 4 raka vinster hemma och 10/11 medans Leones har 7 raka bortaförluster

⚠️ 2 ligor där det kan skrälla lite mer än vanligt.

Speltips: Suns och Capitanes i en dubbel @2,23

Units: 5

Spelstopp: 00:30

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Basket Speltips 13/7: Suns och Capitanes ordnar nattens dubbel till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades