Basket Speltips 13/7: Moldavien – Albanien (U20 EM)

Moldavien – Albanien

Godagens basketfans! Gårdagens dubbel rök på att Suns inte alls kom upp i den nivån som man visat tidigare i summerleague. Capitanes levererade och vann. Ikväll lirar herrarna U20 EM och jag anser att bolagen är helt snett på en match. Moldavien – Albanien blir matchen jag lägger mina pengar på ikväll. Haka på!

Moldavien – Albanien

Här snackar vi om 2 lag som väldigt sällan går segrande ur sina kamper. Det är ingen hög nivå på basket som det kommer bjudas på. Dock så har Albanien målats upp som en extremt stor favorit. Visst tror även jag att dom bara vinner men linan är alltså ställd på +40,5 poäng till Moldavien. Visst har Moldavien enbart förluster men gästerna har 3 vinster på 20 matcher och är även dom ett uselt lag.

Senast lagen möttes vann Albanien med 24 poäng och då var det endast 1 quarter där Moldavien inte kunde hålla hyffsat jämna steg. Ny årskull nu och här kommer det handla mer om att ta hem vinsten för favoriterna och när väl det är säkrat tror jag man tar tillfället i akt och luftar hela truppen. Jag investerar 6 units på Moldavien +40,5 poäng till 1,86x degen. Lycka till vid rygg.

✅ Två lag som knappt vet hur en basketkorg ser ut

✅ 24 poäng skiljde lagen åt senast man möttes

✅ Många nya spelare, knappt ihopspelade

⚠️ Moldavien kan kapitulera totalt om Albanien får en drömstart

Speltips: Moldavien +40,5 poäng @1,86

Units: 6

Spelstopp: 19:30

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Basket Speltips 13/7: Moldavien – Albanien (U20 EM) till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades