Basket Speltips 13/6: Alba Berlin – Bayern München (tyska BBL)

Godkväll basketfans! Gårdagen bjöd på ännu ett vinnande spel. Swans Gmunden såg länge ut att kunna tvinga fram en match 7 men matchen slutade lika och Kapfenberg Bulls vann i förlängningen. Vi hade spelat +6 poäng till Gmunden och matchen slutade 92-95. Ikväll är det dags för samma scenario i Tyskland. Alba Berlin skall försöka få till en sista avgörande match mot Bayern München. Jag anser att bolagen är snett på det här. Haka på!

Matchen

Alba Berlin vann första mötet i denna finalserie efter att matchen gått till övertid. Efter det har det varit München för hela slanten. På bortaplan vann man senast med hela 96-69 och följde upp med att vinna hemma med 72-66. Vi får närmare 2x pengarna ikväll på att Bayern blir tyska mästare. Ett överodds i mina ögon med tanke på hur spelet sett ut senaste 2 matcherna. Bayern har dessutom vunnit 4 av de 5 senaste gångerna man besökt Berlin. Booker, Cunningham, Djedovic och Lucic har varit väldigt bidragande i dessa vinster och jag är övertygad om att man får lyfta bucklan ikväll. Alba Berlin är absolut ett bra hemmalag men München är numret för stora. Det skiljer trots allt ganska mycket i spelarmaterial mellan ett förhållandevis litet Alba Berlin och en stor toppklubb i Europa i Bayern München. Lycka till vid rygg.

✅ Bayern leder med 2-1 i matcher och kan bli mästare ikväll

✅ Man har vunnit 4 av de 5 senaste gångerna i Berlin

✅ Man har startat i rasande tempo och skaffat sig en rejäl ledning som man sen kunnat kontrollera matcherna med.

⚠ Alba Berlins 3 poängsskytte var outstanding i första matchen, kan man hitta dit ikväll igen?

Speltips: Bayern München vinner matchen @1,97

Units: 7

Spelstopp: 20:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Basket Speltips 13/6: Alba Berlin – Bayern München (tyska BBL) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades