Basket Speltips 13/5: Limburg – Spirou Charleroi

Godmorgon Basketfans! Gårdagens spel på Ludwigsburg som postades i fb gruppen satt till fina 2,10x degen och dagen innan dess kunde vi njuta av ännu en spelvinst när Cholet ordnade degen. Formen är god och i eftermiddag spelas en intressant match i Belgien mellan Limburg och Spirou Charleroi. Jag anser att bolagen är helt fel ute på denna match. Spana in min idé.

Matchen

Limburg på en 6e plats tar emot 3e placerade Spirou. Lagen står på 2 helt olika plan formmässigt där Limburg endast har 1 vinst på lagets 6 senaste matcher medans Spirou har 7 raka segrar. Lagen möttes för 2 dagar sen och då vann Spirou med förkrossande 98-67. Tre senaste mötena lagen emellan har slutat med Spirouseger och jag är helt inne på att Spirou vinner idag igen. Det skiljer 10 poäng mellan lagen i tabellen och vid vinst här kan Spirou kliva förbi Antwerp Giants och gå upp på en andraplats. Man vill ha en så bra placering som möjligt inför slutspelet och det gäller att hålla sig topp 4 för att få hemmaplansfördel. Sett till de 10 senaste omgångarna i ligan så är Spirou det formstarkaste av alla lag. Jag spelar den raka 2an till fina 2x pengarna och anser helt klart att bolagen rankat denna match fel. Lycka till vid rygg.

✅ Spirou vann mot Limburg med 31 poäng för 2 dagar sen

✅ Man är formstarkaste laget i ligan just nu

✅ Man har vunnit 3 senaste matcherna inbördes

⚠ Limburg kommer revanschsugna från överkörningen senast

⚠ Hemmaplan

Speltips: Spirou Charleroi vinner matchen @2,0

Units: 7

Liga: Belgiska Euromillions

Spelstopp: 15:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Basket Speltips 13/5: Limburg – Spirou Charleroi till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades