Basket Speltips 13/4: Svitavy – Decin (Tjeckiska NBL)

Goddag Spelvänner! Gårdagens spel på Spartak Primorie bröt de tråkiga förlusterna som varit de senaste dagarna. Spartak fullkomligt körde över cska och vann med hela 30 poäng. Bra tillskott för både spelkassa och självförtroende. Att jag dessutom rankade matchen till 8 units kändes extra bra. Idag har jag kollat in en match från Tjeckiska NBL och mötet mellan Svitavy och Decin. Kolla in denna!

Matchen

Svitavy leder denna kvartsfinalserie med 2-0. Man vann båda mötena borta mot Decin och får alltså lira på hemmaplan här med den betryggande ledningen i ryggen. Extra imponerande är bortaplanssegrarna då Svitavy är ett betydligt bättre hemma än bortalag. I sin hemmaborg har man hela 17 segrar och bara 3 förluster på de senaste 20 matcherna. Värre ser det ut för Decin som har 13 förluster och 7 vinster på bortaplan. Dock har man bara vunnit 1 match borta på lagets 7 senaste matcher.

Mot just Svitavy har Decin haft otroligt svårt på bortaplan denna säsong. Man har förlorat alla 3 möten med siffrorna 83-69, 81-65 och 86-66. Här tror jag Svitavy tar ett järngrepp kring denna kvartsfinal och risken för att matchserien slutar 4-0 bör vara stor då dubbla hemmamatcher för Svitavy väntar. Skadeläget ser bra ut i båda trupperna och man kommer kunna matcha samma startfemmor som i senaste mötet enligt alla rapporter.

Svitavy kommer inte sakta ner på tempot här inför hemmafansen. Jag tror man satsar på att trycka ner Decin rejält för att kunna svepa matchserien och få en längre vila inför semifinalerna. Jag väljer att spela 7 units på Svitavy -6 poäng till 1,73. Lycka till vid rygg.

Speltips: Svitavy -6 poäng @1,73

Units: 7

Spelstopp: 18:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Basket Speltips 13/4: Svitavy – Decin (Tjeckiska NBL) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades