Basket Speltips 12/7: Houston Rockets – Brooklyn Nets

Houston Rockets – Brooklyn Nets

Godkväll basketfans! Maxbeten satt underbart fint och Capitanes bara ägde andra halvan av matchen. Inatt hittar jag fint spelvärde i NBAs summerleague och matchen mellan Houston Rockets – Brooklyn Nets. Häng med!

Houston Rockets – Brooklyn Nets

Rockets unga spelare har lirat över förväntan i årets summerleague. Inatt ses man som ganska stora favoriter och jag är böjd att hålla med. Nets har varit katastrofalt dåliga och det kommer kanske inte som någon större överraskning att man torskat samtliga matcher hittills i summerleague.

Rockets har däremot vunnit 3/3 matcher och däribland slagit Golden State. Detta blir 16 delsfinalerna i summerleague och jag tror stenhårt på Rocketsvinst här. Summerleague har dock bjudit på en del skrällar och det blir naturligt när lagen inte hunnit spela ihop sig och samtidigt vill de unga spelarna visa upp sig för alla scouter.

Det märks dock i Rockets att man anammat A-lagets spel med mycket starka 3 poängsskyttar och att taktiken är tydlig. Ta den öppna trean om läget kommer istället för att söka insticket.

Jag väljer att nappa på linan Rockets -5,5 poäng till 1,88. Jag kan inte se att Nets ska ha något att komma med här. Insatsen blir 6 units. Lycka till vid rygg.

✅ Rockets har vunnit 3/3 hittills

✅ Nets har torskat 3/3 hittills

✅ Rockets har betydligt bättre 3 poängsskyttar

⚠️ En liga som varierar pga att unga spelare vill visa upp sig mer än vad man lirar för laget

Speltips: Rockets -5,5 poäng @1,88

Units: 6

Liga: NBA summerleague

Spelstopp: 00:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Basket Speltips 12/7: Houston Rockets – Brooklyn Nets till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades