Basket Speltips 12/6: Swans Gmunden – Kapfenberg Bulls (Österrike)

Goddag Spelvänner! Gårdagens överspel på den turkiska basketen satt med marginal och vi kunde inkassera ännu en vinst. Ikväll riktar jag blicken mot Österrike och finalen mellan Swans Gmunden och Kapfenberg Bulls. Haka på!

Matchen

Bulls har vänt på steken efter att ha legat under med 2-1 i matcher. Nu leder man istället med 3-2 och kan ikväll bli mästare. Jag tror dock på en väldigt tight match och Gmunden har varit starka på hemmaplan både under säsongen och i slutspelet. Båda lagen har varsin vinst på bortaplan i finalserien. På hemmaplan har båda lagen vunnit med lite större siffror men i bortavinsterna har det diffat 4 poäng som mest. Jag tycker ändå det känns som att denna finalserie kan gå till sjunde avgörande men anser själv att Bulls är snäppet bättre. Jag väljer att gå ner lite i odds ikväll men spelet känns så mycket bättre. Jag väljer att spela Swans Gmunden +6 poäng till 1,66. Inget av lagen har klivit över den linan i sina bortasegrar inbördes i finalserien och i en match där jag anser att hemmalaget mycket väl kan vinna så känns den extra försäkringen bra. Lycka till vid rygg.

✅ Gmunden är hemmastarka

✅ Finalserien har varit väldigt tight

✅ Ingen bortaseger i finalserien har vunnits med mer än 4 poäng

⚠ Kapfenberg går för titeln, Gmunden för en sista avgörande match 7

Speltips: Swans Gmunden +6 poäng @1,66

Units: 7

Spelstopp: 19:30

Spelbolag: 10Bet, 50% bonus upp till 1000kr, ange FD10BET

Tipsa om Basket Speltips 12/6: Swans Gmunden – Kapfenberg Bulls (Österrike) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades