Basket Speltips 12/4: CSKA Moskva II – Spartak Primorie

Goddag Spelvänner! Som sagt var det skrällarnas månad i april. Spelet på Paok igår var ju helrätt då dom gick och vann borta mot AEK. Vi hade +12 poäng så det var aldrig frågan om att vårt spel var hotat. Senare på kvällen var andra matchen i dubbeln och Gran Canaria började uselt men vann andra Q med 20 poäng. Nog trodde man att dom skulle lösa uppgiften då. Tyvärr knalldog man i sista Quartern och skrällen var ett faktum. Bilbao som hade 1 vinst på senaste 10 matcherna och som inte slagit Gran Canaria sen 2015 gick ut och spelade helt plötsligt som Real Madrid. Otroligt tråkigt för en dubbel som såg så bra ut. Dags att flytta ut ur igloon och hitta tillbaka till storformen. Blickarna vänds mot Ryska superligan och matchen mellan CSKA Moskva II – Spartak Primorie. Häng med!

Matchen

Kvartsfinal i ryska superligan och Spartak har tagit en 2-0 ledning i matchserien mot CSKA Moskva II. Det är alltså storklubbens andralag som spelar i superligan och skall inte misstas för deras A-lag som är av en helt annan kaliber. CSKA har 3 vinster på lagets 15 senaste matcher och formen är inte alls bra inför detta slutspel. Att man fick Spartak i lottningen var nog inte önskvärt då man aldrig slagit dom. Spartak har bara 4 förluster på lagets 20 senaste matcher och har 6 raka vinster inför 3e mötet med CSKA. Man har slagit CSKA med minst 7 poäng i varenda möte lagen emellan. Moskva saknar dessutom 3 spelare inför denna match. Jag väljer att spela Spartak Primorie -3,5 poäng till 1,73. Lycka till vid rygg.

Speltips: Spartak Primorie -3,5 poäng @1,73

Units: 8

Spelstopp: 17:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Basket Speltips 12/4: CSKA Moskva II – Spartak Primorie till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades