Basket Speltips 12/10: Zalgiris – Baskonia

Äntligen fredag basketfans! Senaste tipset här på hemsidan inbringade fina stålar då Prometheus vann över Oostende och vi hade spelat +7 poäng till 1,89 men även den raka tvåan till hela 3,45x degen. Alltid härligt att kunna leta fram dessa guldkorn och ikväll tror jag mig ha hittat ett fint spelvärde i matchen mellan Zalgiris och Baskonia. Haka på!

Zalgiris – Baskonia

Omgång 1 i Euroleague för dessa 2 lag. Zalgiris har startat säsongen fint med enbart segrar och där man enbart tillåtit 80 poäng från sina motståndare i en enda match. Ikväll tar man emot Baskonia från Spanien som haft grus i maskineriet på bortaplan i säsongsupptakten. Förlust senaste bortamatchen mot San Pablo Burgos kom oväntat och jag har svårt att se en poängfest mot ett hårt defensivt arbetande Zalgiris. Visst har lagen klivit över linan på 159 poäng 2 av de 5 senaste gångerna man mötts men med dagens förutsättningar har jag svårt att se att detta skall kunna bli poängrikt. Dels är Zalgiris tålmodiga i sitt anfall och samtidigt starka i sitt försvar. Baskonia gillar tempohögt spel med mycket spelvändningar, något Zalgiris bjuder väldigt lite på. 1,92x smeten för under 159 poäng i matchen blir kvällens spel och 5 units satsas. Lycka till vid rygg.

✅ Zalgiris är hemmastarka och tillåter sällan mer än 80 poäng från sina motståndare

✅ Baskonia har inlett säsongen dåligt på bortaplan

✅ Endast 1 av 5 senaste gångerna Zalgiris haft hemmaplan har man gått över linan under ordinarie matchtid mot Baskonia

⚠️ Kan bli grinigt om matchen skulle springa iväg tidigt åt nåt håll

Speltips: UNDER 159 poäng i matchen @1,92

Units: 5

Spelstopp: 19:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Basket Speltips 12/10: Zalgiris – Baskonia till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades