Basket Speltips 12/1: Graz UBSC – Kapfenberg Bulls

God eftermiddag Bettingvänner! Igår gick vi för högoddsare och kvällsreken på Darussafaka var 3 sekunder ifrån att sitta till 3,20x degen. Man ledde med 1 poäng när Buducnost satte en tvåa i sitt sista anfall och tiden blev för knapp för gästerna att replikera. Linan gick under 230,5 poäng i Wizards – Bucks men Giannis Antentokoumpo kom aldrig till spel och ett uselt skytte från Bucks gjorde att Wizards kunde vinna matchen. Tuffa förluster på slutet där marginalerna inte varit på min sida men ikväll tror jag stenhårt på Kapfenberg Bulls. Här råder det klasskillnad. Haka på!

Jag vänder blicken mot Österrike och mitt absoluta favoritlag i denna liga kallad ABL. Graz UBSC går blytungt och har bara lyckats spela ihop 8 poäng hittills. Med bara 2 vinster på lagets 14 senaste matcher så blir det inte kul att ta emot Bulls här som är i toppslag med endast 2 förluster på lagets 13 senaste matcher och med allt att spela för här. Det är tight i toppstriden med 2an 3an och 4an med liknade poängskillnad. Kapfenberg brukar göra slarvsylta av Graz och jag har all anledning att tro att så blir fallet även idag. Man kan tycka att linan på -11,5 poäng är hög men faktum är att Bulls fixat den linan med god marginal i de senaste 8 mötena inbördes. Bulls jagas i tabellen och vill absolut inte tappa sin andraplacering och riskera att behöva spela kvartsfinal i slutspelet istället för att få vila och kliva rakt in i semi.

Liret blir alltså Bulls -11,5 poäng till 1,92 och jag lirar 6 units. Lycka till vid rygg.

✅ Klasskillnad mellan lagen

✅ Graz usla form mot Bulls kanonform

✅ Man har klarat linan i de 8 senaste mötena

⚠️ Om Graz överpresterar grovt

Speltips: Kapfenberg Bulls -11,5p @1,92

Units: 6

Spelstopp: 19:00

Spelbolag: Unibet, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Basket Speltips 12/1: Graz UBSC – Kapfenberg Bulls till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades