Basket Speltips 12/1: Baskonia – Olympiakos

Äntligen fredag spelvänner! Även om ni jobbar eller är lediga i helgen så bjuds vi som vanligt på massa sport. Basketen bjuder faktiskt på massa godbitar och jag tänkte dela mina tankar kring en som spelas redan ikväll. Baskonia tar emot Olympiakos i Euroleague. Jag har en idé och tänker gå emot ”experterna”. Vill du haka på?

Matchen

Baskonia placerade på en 9e plats tar emot 2a placerade Olympiakos. Olympiakos som senast förlorade mot mitt älskade PAOK i den grekiska ligan. Men i all ärlighet så sparade man lite på sitt manskap inför denna matchen i Euroleague. Baskonia har bara 1 vinst på lagets 5 senaste matcher medans Olympiakos har 3/5. Inbördes har Baskonia extremt svårt för Olympiakos och har förlorat de 6 senaste mötena mot grekerna. Man får gå tillbaka till 2015 för att hitta senaste gången Baskonia vann. Då i en förlängning och när Olympiakos inte hade Papanikolaou i laget.

Analys

Olympiakos jagar förstaplatsen i Euroleague och kan ikväll gå upp på samma poäng som CSKA Moskva iom att man har 1 match mindre spelad. Motståndet är passande och skadeläget i truppen är bra. Att det skiljer 10p i tabellen mellan lagen och att Olympiakos har det mentala övertaget mot Baskonia med 6 raka vinster inbördes gör att jag väljer att spela den raka 2an på Olympiakos till fina 2,10x insatsen. Lycka till vid rygg.

Speltips: Olympiakos rak 2a

Odds: 2,10

Spelstopp: 20:30

Spelbolag: 10Bet, alla nya kunder får 100% bonus, sätt in 2000kr spela för 4000kr via denna länk

Tipsa om Basket Speltips 12/1: Baskonia – Olympiakos till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades