Basket Speltips 11/6: Tofas – Fenerbache (Turkiska superligan)

Godkväll Spelvänner! Panathinaikos defensiv skapade klirr i kassan igår när man höll nere Olympiakos till endast 58 poäng. Ikväll har vi finalen i turkiska superligan att se fram emot. Tofas mot Fenerbache. Här blir det åka av. Häng med!

Tofas – Fenerbache

1an Fenerbache började finalserien med att vinna de 2 inledande matcherna hemma mot Tofas. Men 2an Tofas lyckades kriga till sig en vinst på hemmaplan senast. Det har varit poängrika historier i alla 3 matcher hittills. Tofas började med att försöka försvara sig till en vinst i match 1, något som slog fullständigt bakut då man torskade med hela 40 poäng. Full speta framåt har varit metoden sen dess för att hålla jämna steg med Fenerbache. 8 poängs förlust i andra matchen var ändå ett lyft och alltså vinst med 3 poäng senast på hemmaplan. Fenerbache skall ändå ses som stora favoriter här även om skrällchansen såklart ändå lurar i vassen iom att Tofas vann senast. Man har dock klivit över linan på 162,5 poäng totalt i matchen i samtliga matcher i finalserien. Mindre fokus på försvar och riktiga publikfrierimatcher har speglat denna finalserie hittills och jag tror inte det blir annorlunda ikväll. Jag investerar 6 units på över 162,5 poäng till oddset 1,88. Lycka till vid rygg.

✅ Tofas är hemmastarka och gjorde hela 91 poäng senast

✅ Revanschsuget Fenerbache lär inte slå av på takten

✅ Samtliga matcher i finalserien har gått över linan

⚠ Kan bli tjurigt med mycket spelavbrott. Kan bli svårt att bygga momentum

Speltips: ÖVER 162,5 poäng i matchen @1,88

Units: 6

Spelstopp: 20:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Basket Speltips 11/6: Tofas – Fenerbache (Turkiska superligan) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades