Basket Speltips 11/5: Hyeres Toulon – Cholet

God eftermiddag bettingfans! Maccabi Ashdod gav bort alldeles för mycket frikast i gårdagens match och trots en rejäl uppryckning i fjärde quartern så tog vinststreaken på 12 raka hemmasegrar slut. Hapoel Tel Aviv vann med 71-72. Vi tar nya tag och ikväll har jag en ruggigt fin match från franska ligan LNB att bjuda på. Mötet är mellan Hyeres Toulon – Cholet. Spana in denna.

Hyeres Toulon – Cholet

Hyeres Toulon är totalt avkapade i franska högstaligan. Man ligger tvärsist och kommer åka ur. Endast 1 seger på lagets 20 senaste matcher och den kom i franska cupen mot ett lag som spelar i en lägre serie. Skillnad är det för Cholet som måste vinna här för att hålla sig borta från den andra nedflyttningsplatsen. Man har 2 segrar på lagets 5 senaste matcher. Man har varit exakt lika bra på borta som hemmaplan och har alltså nytt kontrakt att spela för här. Lagen möttes i omgång 2 denna säsong, då hade Cholet lagets bästa spelare skadad, det har man inte idag. Jag tror motivation gör allt i detta möte ikväll och spelar Cholet -3,5 poäng till 1,89. Jag investerar 7 units på spelet och tror Cholet bara vinner det här. Lycka till vid rygg.

✅ Cholet har allt att spela för medans Toulon redan är klara att åka ur ligan

✅ Cholet har varit lika bra hemma som borta

⚠ Toulon vann förra mötet

⚠ Man kan spela avslappnat och utan press då nedflyttning redan är klart

Speltips: Cholet -3,5 poäng @1,89

Units: 7

Spelstopp: 20:30

Liga: Franska LNB

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Basket Speltips 11/5: Hyeres Toulon – Cholet till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades