Basket Speltips 11/4: Paok och Gran Canaria i en dubbel

Godmorgon Spelvänner! April verkar vara en riktig skrällmånad med många förvånande resultat. Vem trodde tex på en vändning för Roma igår mot självaste Barcelona i Champions League fotbollen? Med nba slutspelet runt hörnet så fortsätter jag skanna av Europa och jag tror mig ha hittat nåt intressant i Grekland och Spanien. Mitt älskade Paok spelar bla. Haka på!

Match 1: AEK Athen – Paok (Grekiska A1)

6e placerade AEK tar emot 5e placerade Paok i ett hett möte. AEK är ett hemmastarkt lag men har haft lite bekymmer senaste tiden. Man har 2 vinster på lagets 5 senaste matcher men 4/5 på hemmaplan. Paok kommer med 4 raka vinster till denna match men har haft svårt mot AEK på bortaplan senaste 2-3 åren. Dessa matcher brukar vara jämna rakt igenom och att vi får 1,51 på Paok +12 poäng tycker jag känns som ett bra spelvärde.

Match 2: Bilbao – Gran Canaria (Spanska ACB)

Bilbao fortsätter gå tungt i spanska ligan och man har bara 1 vinst på lagets 10 senaste matcher. Här ska man ta emot Gran Canaria som man förlorat de 7 senaste gångerna emot. Man spelar dessutom med 2 helt olika mål. Bilbao ligger precis över nedflyttningsstrecket medans Gran Canaria slåss för en slutspelsplats. Det är otroligt jämnt bland slutspelsplaceringarna och plats 5-8 har alla samma poäng. Varje vinst är således viktig för Gran Canaria och jag tror man löser uppgiften här. Jag spelar Gran Canaria -1,5 poäng till 1,51. Lycka till vid rygg.

Speltips: Paok +12p och Gran Canaria -1,5p i en dubbel @2,28

Units: 6

Spelstopp: 16:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Basket Speltips 11/4: Paok och Gran Canaria i en dubbel till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades