Basket Speltips 11/1: Seoul Knights – Mobis Phoebus

Godmorgon spelvänner! Nattens NBA fick in mig på vinnarspåret igen vilket var behövligt efter några knackiga dagar. Timberwolves bara ägde andra halvan av matchen och det var goa slantar in på kontot. Vi riktar om fokus till Korenska KBL för morgonens match och jag fastnar för matchen mellan Seoul Knights – Mobis Phoebus. Haka på!

Matchen

Seoul fullständigt krossade Incheon på bortaplan senast. En match jag på förhand trodde skulle bli väldigt tight. Men Knights visade varför man ligger på en 2a placering i tabellen. 3 poängsskyttar har man gott om och det återspeglas ofta i matchresultaten när det kommer till Knights. När deras skytte är som bäst vinner man inte bara matcher, man vinner dom stort. Idag möter man Mobis Phoebus som huserar på en 4e plats i tabellen. Det blandas och ges en hel del från detta Mobis men det fattas kontinuitet för att vara det där riktiga topplaget. Man vinner mot lagen under sig men har väldigt svårt mot topp 3. När man nu möter ett Seoul Knights som ser brutalt bra ut för stunden så tror jag man får svårt.

Analys/statistik

Seoul har 4 vinster på lagets 5 senaste matcher och förlusten kom mot serieledaren Dongbu Promy.

Mobis har 3 vinster på 5 senaste matcherna. Skadeläget ser bra ut i båda trupperna. Lagen möttes 6 gånger under 2017 och Seoul vann 4 av dessa möten. Båda lagen har fått 1 dags vila inför detta möte och med Seoul Knights rådande form har jag svårt och se att Mobis ska ha nåt att hämta här. Jag spelar Seoul Knights -2 poäng till 1,90x insatsen.

Speltips: Seoul Knights -2 Poäng @1,90

Spelstopp: 11:00

Spelbolag: 10Bet där nya kunder får 100% bonus, sätt in 2000kr spela för 4000kr via denna länk

 

Tipsa om Basket Speltips 11/1: Seoul Knights – Mobis Phoebus till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades