Basket Speltips 10/7: Capitanes – San German (Puerto Rico)

Capitanes – San German

Godkväll Spelvänner! Idag har en fråga ekat i skallen. Vad hände egentligen med Golden State igår? Från full kontroll och ledning med 15 poäng inför sista quartern till att klappa ihop fullständigt och förlora med 6 poäng. Detta från ett lag som gått obesegrat igenom summerleague och som varit stabiliteten själva. Sådana matcher vill man glömma fortast möjligt så jag borstar av mig gruset, spänner musklerna och laddar ett maxbet till inatt. Haka på!

Capitanes – San German

Tredjeplacerade Capitanes ska ta emot sjundeplacerade San German i en liga som bara har 8 lag. Inför detta möte så är San German back to back medans Capitanes har fått 1 dags mer vila. Hemmalaget är ligans näst bästa medans San German är ligans sämsta bortalag. Inbördes har Capitanes aldrig förlorat på hemmaplan mot sina gäster och jag tror inte det blir annorlunda inatt.

Capitanes har dessutom bara förlorat 1 match på hemmaplan på lagets 10 senaste matcher.

Samtidigt har San German vunnit en enda match borta på 18 matcher och det var mot bottenkollegan Leones de Ponce.

Med dessa förutsättningar så bara måste jag hugga på Capitanes -3,5 poäng till 1,84. En lina man klivit över i varje hemmavinst mot San German. 10/10 units alltså och jag önskar alla som ryggar ett stort lycka till.

✅ Gästerna är back to back

✅ Ligans näst bästa hemmalag mot sämsta bortalaget

✅ Capitanes har aldrig förlorat hemma mot sina gäster

⚠️ Efter gårdagen så vet vi att dunderskrällar sker

Speltips: Capitanes -3,5 poäng @1,84

Units: 10/10

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Detta är mitt maxbet och är inte på något sätt en garanti för vinst. Spela aldrig för mer än vad plånboken tillåter.

Tipsa om Basket Speltips 10/7: Capitanes – San German (Puerto Rico) till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades