Basket Speltips 10/6: Poängsnålt att vänta i den grekiska finalen?

God eftermiddag basketfans! Golden State är återigen nba mästare efter en 4-0 svepning av Cavs. Att Lebron och Co inte ens försökte i sista matchen var dock på gränsen till pinsamt att se. Att skylla på att Lebron skulle ha spelat med bruten hand i finalserien känns därför mest som något att skylla på bara. En del slutspelsbasket kvar att njuta av dock och vi ska till Grekland igen och finalen mellan Panathinaikos – Olympiakos. Haka på!

Poängsnålt i finalen igen?

Panathinakos slog tillbaka lillebror på bortaplan senast. Nick Calathes visade vilken viktig ledare han varit i pannas spel hela säsongen. Poängbäst på plan samtidigt som han styr upp försvaret som är Pannas största styrka. Man kan förvänta sig en poängsnål match mellan dessa lag då båda lägger mycket fokus på sitt försvar.

Under 145,5 poäng ger 1,84x pengarna ikväll. En lina man bara klivit över 2 av 10 gånger och då behövdes övertid 1 av dessa gånger. Olympiakos chockade och vann första mötet men Panna slog alltså tillbaka senast. Daga för Panna att ta ett grepp om denna finalserie och då vet man att det inte funkar att släppa 75 poäng som man gjorde senast till gästerna. Magisk läktarkultur tillhör dessa matcher där nba kan slänga sig i väggen. Har ni möjlighet så se matchen live. Lycka till vid rygg.

✅ Lagen har bara klivit över linan 2/10 gånger

✅ Senaste gången man klev över behövdes förlängning

✅ Panathinaikos kommer göra allt för att få 2-1 i matcher här.

⚠ Spanolis blir skillnaden på om matchen blir jämn eller ej för Olympiakos.

Speltips: Matchen slutar under 145,5 poäng @1,84

Units: 6

Spelstopp: 18:00

Spelbolag: 10Bet, 50% bonus upp till 1000kr

Tipsa om Basket Speltips 10/6: Poängsnålt att vänta i den grekiska finalen? till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades